Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei
susţine cu bucurie un nou eveniment profesional de calitate


A DEVENI CINE EŞTI ÎN REALITATE
Rezolvarea încurcăturilor relaţionale traumaticeAbilitatea noastră de a fi cine suntem în realitate este determinată de tensiunea dintre nevoile noastre de iubire, relaţionale şi aparţinere şi, pe de altă parte, de chemarea noastră spre autonomie, auto-determinare şi libertate. Această tensiune este în mod particular manifestată şi evidenţiată în relaţiile afective semnificative.

Anxietatea, stresul şi experienţele traumatice provoacă dificultăţi serioase în maturizarea noastră emoţională. Îndeosebi traumele de ataşament timpurii şi încurcăturile cu traumele familiale transgeneraţionale au consecinţe profunde asupra abilităţii noastre de a fi autentici cu noi înşine ca adulţi şi de a fi în relaţii cu ceilalţi.

Metodologia constelaţiilor ne este utilă prin aducerea la lumină a structurii psihice fragmentate, permiţând integrarea securizantă a emoţiilor traumatice splitate. A fi autentic cu sine este posibil doar în condiţii crescute de integritate emoţională şi psihologică.

Maniera de lucru: metoda constelaţiilor centrate pe intenţie, dezvoltată de psihoterapeutul german Franz Ruppert.


Trainer: Vivian Broughton, colaborator îndelungat al lui Franz Ruppert
Terapeut Gestalt și Terapeut-facilitator de Constelaţii

Vivian Broughton a dezvoltat metoda Constelaţiei Intenţiei în varianta psihoterapiei individuale. Informaţii suplimentare spre Vivian şi activitatea ei puteţi afla pe site-ul său personal:
www.vivianbroughton.com

Organizator: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psihoterapeut principal, cod 00517, preşedinte ISTT

Data evenimentului : 18-21 aprilie 2013


Locația evenimentului: urmează să fie anunţată celor înscrişi


Cine poate beneficia de workshop: consilieri, psihoterapeuţi, psihologi, traineri, facilitatori de constelaţii sau alte mijloace de vindecare umană, orice persoană preocupată de dezvoltare personală.

Costul evenimentului: 200 euro, echivalentul în lei la cursul zilei în care se efectuează plata, dacă plata se efectuează până la data de 1 aprilie 2013. După această dată, costul este de 230 euro.


Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că numărul de locuri este limitat, de aceea, încurajăm înscrierea şi plata cât mai curând după anunţarea evenimentului. Confirmarea locului se va face doar după efectuarea plăţii, în limita locurilor disponibile. De aceea, vă rugăm sa verificaţi cu grupul de organizare prezenţa unui loc disponibil înainte de efectuarea plăţii.

Pentru toate detaliile sunati la 0212311978 sau scrieti un mail.