psiholog“Soarele este de acord sa treaca si prin ferestrele mici”
Frederik van Eeden

 

 

 

 

 

 

Cine sunt eu? Sunt o persoana cu o istorie, psiholog, al carui interes principal este de multi ani psihoterapia si consilierea psihologica sub diversitatea formelor pe care le imbraca.

Licentiata in psihologie, experienta si devenirea mea ca psihoterapeut a insemnat un proces de formare si dezvoltare personala in cadrul scolilor si metodelor de psihoterapie pe care le-am simtit aproape de sufletul meu : Societatea Romana de Psihoterapie Experientiala; Analiza Reichiana; Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata spre Resurse si Solutii; Constelatii Familiale si procesul continua...

Prin natura profesiei am invatat sa-mi insotesc clientii o vreme, pe drumul lor in viata si consider ca, ocazia de a cunoaste atatia oameni, atat de personal si intim este un mare privilegiu. Raspund acestui dar, prin eficienta pusa in slujba clientului, indiferent de dificultatea cu care se confrunta intr-un anumit moment al transformarii sale.

Relatia pe care o construiesc cu fiecare client si totodata fascinatia de a face descoperiri impreuna creeaza o intalnire unica, autentica si pentru aceasta imi folosesc toate abilitatile si sensibilitatea care ma caracterizeaza.

Sa lasam Soarele sa ne lumineze interiorul si sa evoluam impreuna. Multumesc tuturor clientilor cunoscuti pana acum si necunoscuti inca.

Carmen Ragea, MA
consilier si psihoterapeut specialist