DUPĂ IARNĂ, VINE ÎNTOTDEAUNA PRIMĂVARA!

Tainele durerilor noastre

Seminar interactiv pentru cei autentici

Viaţa ne oferă multe momente minunate, dar şi unele dureroase. Nu putem evita mereu durerea, oricât am fi de abili, deştepţi, curajoşi, empatici sau dezvoltaţi personal. Şi cu toţii căutăm ce sens are suferinţa... dar mai ales cu toţii putem învăţa din ea!
Am pregătit un seminar în care ne punem toată ştiinţa şi tot sufletul pentru a te putea ghida spre învăţăturile potrivite pentru tine!

Vino la întâlnirea cu Diana Vasile dacă doreşti:
-să înţelegi legătura dintre durere şi fericire
-să simţi mai multă viaţă în viaţa ta
-să îţi recuperezi forţa personală din experienţele dureroase
-să simţi mai multă iubire în tine şi în jurul tău
-să ai o altă perspectivă asupra sărbătorilor pascale
-să cunoşti noi oameni interesaţi de deschiderea sufletului către viaţă
-să contribui la evoluţia ta şi a altor persoane
-să îţi oferi un dar inedit şi inspiraţional

Diana Vasile, preşedintele ISTT, este doctor in psihologie, specializată în problematica traumelor relaţionale şi familiale, psihoterapeut şi trainer de peste 13 ani, recunoscută pentru eficienţa ei în asistarea persoanelor dornice de autotransformare şi vindecare emoţională.


Data: 6 aprilie 2012, într-o zi de vineri
Durata: 2 ore, de la 18.30 la 20.30
Locaţia: va fi anunţată ulterior celor înscrişi
Contribuţia ta: 50 RON (îţi amintim că ISTT este o organizaţie non-profit; contribuţia ta va fi folosită pentru dezvoltarea programelor de asistare psihologică gratuită a persoanelor ce au traversat experienţe traumatice şi la organizarea de cercetări şi evenimente sociale şi profesionale de specialitate).
Detalii: te rugăm să anunţi şi confirmi participarea, precum şi să ajungi la timp, pentru a facilita întâlnirea. Vă aşteptăm cu drag!!

Contact:  pentru înscrieri şi detalii puteţi suna pe Carmen Ragea 0722 205 992 - coordonator evenimente publice ISTT
sau pe Valentin Arsene 0722 337 836 sau să trimiteţi un e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it