Poiana Tapului,

“HAPPY KIDS, JOYFULL FAMILIES”  Tabara de dezvoltare personala pentru copii si parinti     8-12 august

Chiar daca nu suntem perfecti, suntem parintii potriviti pentru copiii nostri. Ei ne-au ales si isi doresc enorm apropierea de noi. Va provocam sa le oferiti o experienta unica pe care s-o savurati impreuna, o tabara speciala, distractiva dar si foarte utila pentru intreaga familie.

Din pacate, familiile sunt din ce in ce mai provocate in aceste timpuri. Uneori suntem depasiti de situatie si nu ne putem bucura de lumina iubirii profunde pe care o gasim in sanul propriei familii. O privire competenta, cateva idei, jocuri, experiente antrenante va pot reda increderea in capacitatea de a trai multumirea.

Tabara noastra este un adevarat program de descoperire si imbunatatire a vietii in familie intr-o maniera experientiala, relaxata, fara judecati si retete rigide. Vom folosi miscarea, dansul, desenul, pictura, colajul si alte metode pentru a va oferi instrumente utile in crearea unei relatii autentice cu copilul dumneavoastra. 

 

PROGRAM: 

In fiecare zi va propunem:

- un grup pentru copii (in care vizam modul in care se comporta cu ceilalti copii, cum se manifesta, cum isi exprima si gestioneaza emotiile, cum comunica). Durata: 1 ora.

- un grup cu parinti si copii (jocuri legate de comunicare, incredere, exprimarea emotiilor, gestionarea conflictelor). Durata: 1 ora 30 min.

- un grup pentru parinti (prezentare de materiale si discutii libere pe teme legate de familie: disciplinarea, ascultarea, acceptarea limitelor, reteaua de suport etc.). Durata: 1ora 30 min.

 

In plus, fiecare familie beneficiaza de 2 sedinte individuale de 30 min cu cei doi psihoterapeuti. Pe langa programul comun, fiecare parinte va avea “teme” comune cu copilul sau, dar va putea petrece timpul si asa cum alege fiecare.

 

Acest program este conceput pentru copii intre 4 si 8 ani.

 

FACILITATORI:

Diana Lucia Vasile, doctor in psihologie, psihoterapeut cu experienta si formator, conferentiar universitar

Irina Tepuru, psihoterapeut specializat in lucrul cu copii si familii si in metode art-terapeutice

Coordonatorii sunt acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania.

 

INVESTITIA DUMNEAVOASTRA:

1800 RON/ parinte+copil (include toate activitatile mentionate si sedintele private, costurile de cazare si 3 mese/zi in pensiune de 3 ***. Nu asiguram transportul.

 

CUM VA INSCRIETI:

Trimite-ti un e-mail la:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; sau

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ;

telefonati la:

cabinetul nostru 021 231 19 78 (persoana de contact- Carmen Vamos) sau

sau pe mobil: Diana Vasile 0722303041/ Irina Tepuru 0742002734

 

Dupa inscriere platiti un avans de 500 RON pana la data de 30 mai 2011.

 

Alegeti cu intelepciune pentru o familie armonioasa!

 

 Cabinet de psihologie Logos Consult