Vindecarea rănilor noastre profunde
Workshop de constelaţii familiale centrate pe traumă


Cu toţii avem nevoie de alinare a durerilor sufleteşti pentru a putea trăi viaţa mai din plin! Îţi propunem să recunoşti această nevoie şi să te implici într-un proces profund de vindecare a sufletului tău astfel încât să te bucuri mai mult de viaţa ta împreună cu cei dragi. De aceea, te invităm la un workshop inedit în care să explorezi zone mai puţin cunoscute ale sufletului şi personalităţii tale, în special cele legate de legăturile inconştiente cu familia ta de origine.

Workshop-ul presupune folosirea originală a îmbinării constelaţiilor sistemice cu psihotraumatologia şi teoria ataşamentului. Dacă ai mai experimentat metoda constelaţiilor sistemice, vei avea oportunitatea de a-ţi continua aventura autocunoaşterii şi vindecării. Dacă abia acum te întâlneşti cu metoda constelaţiilor sistemice, cel mai probabil vei resimţi bucuria imensă a descoperirii unei minuni, dar şi regretul că nu ai aflat-o până acum! Oricum, vei obţine mai multă energie şi mai uşor acees la resursele tale!

Trainer: Franz Ruppert, PhD, psiholog, psihoterapeut
Franz Ruppert este profesor universitar la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Munchen din anul 1992. Interesul său se centrează pe impactul transgeneraţional al traumelor, în special în aria tulburărilor mentale severe. În ultimii 15 ani a obţinut o înţelegere profundă şi o îmbinare originală a procesului traumatic şi a teoriei ataşamentului, alături de metoda constelaţiilor sistemice. Mai multe informaţii puteţi afla pe www.franz-ruppert.de
Data evenimentului: 20-22 aprilie 2012

Limba: engleză, cu traducere succesivă în româneşte

Locaţie: Hotel Ramada Park, Sala Mincu

Programul de lucru: este orientativ, se adaptează în funcţie de durata lucrului


Cost: 220 euro, în lei, la cursul zilei, pentru înscrieri până la data de 1 aprilie. După această dată, costul este de 250 euro.
Vă rugăm să aveţi în vedere că numărul de locuri este limitat. Confirmarea locului se face doar după confirmarea plăţii! Locurile se ocupă în ordinea efectuării plăţii.

În acest cost intră:
participarea la workshop
masa de prânz în primele două zile de workshop
coffee break.
Pentru a asigura o organizare fluidă pentru toţi cei implicaţi, vă rugăm să respectaţi următoarele:

Pentru înscriere, trimiteţi un mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   în care să apară datele dumneavoastră pentru facturare: nume, prenume, CNP, adresa, seria şi numarul din CI şi/sau numele firmei/companiei, CUI sau CIF, adresa si contul bancar. Dacă aveţi nevoie, veţi primi şi o factura proforma cu care se va putea efectua plata. După efectuarea plăţii, daţi un nou mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată direct de la cabinet sau în perioada workshop-ului de la persoana desemnată special pentru acest lucru. De asemenea, veţi primi şi un contract de înscriere prin care veţi confirma participarea şi respectarea confidenţialităţii.

Organizator: Diana Vasile

Date de contact pentru orice întrebări:
Telefon/fax: 021 231 19 78 cabinet Logos.
Mobil: 0722 30 30 41 Diana Vasile, 0722 20 59 92 Carmen Ragea.
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it